Bet365 fogadási bónuszt

José Mourinho megnyugtatta a Manchester United támogatóit, hogy a klubban a fiatalabb játékosoknak van jövője, miután megengedte Adnan Januzajnak, hogy Bet365 csatlakozzon a Sunderlandhez kölcsön és eladja Paddy McNairot ugyanarra a klubra.

büszkék a fiatal játékosok termelésére és fejlesztésére.Néhány figyelemre méltó sikereik képei díszítik a tréning földi falait.

Bár Mourinho kis gondot vetett az Egyesült Államok feltételezett hírnevére, mint a futballt támadó cavalier szórakoztatóként. voltak az idők a csapataim Bet365 fogadási bónuszt ellen, amikor aligha léptek át a félúton ”- ismeri jobban, mint alábecsülni egy olyan klub hagyományt, amely szilárdabb alapot szolgáltat az igazságban.

Az United menedzser indokolta a Januzaj döntést azon az alapon, hogy legalábbis David Moyes alatt valószínűleg játékokat kap, és előrehaladását figyelemmel Bet365 kell kísérni, míg a Borussia Dortmundban a tavalyi szezonban nem jött létre. . – Nem lehetünk önzőek – mondta Mourinho. „Úgy gondoljuk, Adnan tehetséges játékos, de szüksége van játékokra a fejlődéséhez.Remélhetőleg mindent meg fog neki csinálni ebben a szezonban, mert vissza akarjuk venni. ”

Ugyanaz az elv, hogy több játékot kell alkalmazni a McNairra, bár az ő esetére maga a játékos jutott meg a következtetésre. – Nem akartam, hogy elmenjen, de el akart Bet365 menni, és újrakezdeni – mondta Mourinho. olyanok, mint a klub vágyának, hogy visszahozzák.A gyerek kilenc vagy tíz éves korában jött ide, és mindannyian úgy döntöttünk, hogy ha ezt akarja, megérdemli a segítségünket, de nem akartam, hogy menjen el, mert még mindig úgy gondolom, hogy jó játékos.

Jelenleg nincs terv arra, hogy Memphis Depay-t küldjön kölcsönre, bár Marcus Rashfordhoz hasonlóan az első csapat esélyei korlátozottabbak lesznek, mint a Bet365 tavalyi évad, amikor Paul Pogba érkezett (vasárnapi játékra felfüggesztve Bournemouthban). Henrikh Mkhitaryan és Zlatan Ibrahimovic.

„A Depay nagyon része a csapatomnak” – mondta Mourinho. „Tudom, hogy az utolsó mérkőzésre nézel, és még a padon sem volt, de szeptemberben megvan az EFL-kupa, az Európa Liga és a Premier League, így ez lesz a vége annak a frusztrációnak, amit a játékosok jelenleg nem választanak ki .Lenyűgözött a Depay az utolsó világbajnokságon, és ez két évvel ezelőtt volt, amikor nagyon fiatal gyerek volt. tartsd meg őt. Különösen azért, mert jó fiú vagyok, jó Bet365 szakember. Láthatjuk, hogy egy szép autóval vezet, és úgy gondolja, hogy az elméje nem a futballon van, de ez nem így van. Nem érdekel, hogy mit gondolnak, hiszek benne.Csalódott, hogy mi történt a tavalyi szezonban, amikor elvesztette az összes bizalmát, de vissza fog térni. ”

A Rashfordnak is türelmesnek kell lennie, és várnia kell az esélyét, annak ellenére, hogy áttörte a játszott Angliában tavaly, bár a csatár csak 18 éves, és vitathatatlanul az Bet365 ütemterv előtt. – Látom, hogy az angol labdarúgásnak olyan nagy reményei vannak rá, nagyon szeretem őt – mondta Mourinho.

„Nagyon jó, de még mindig egy fiatal fiú, akivel sok tanulni kell. Korában ő lehet a hullámvölgyön, és készen kell állnia arra, Bet365 hogy támogassa őt, ha ez a helyzet. Potenciálisan nagyon jó játékos, és már jó szakember.Az a módja, ahogyan működik, és az, ahogyan él, minden jó.

„Akár ő marad az Angliában, akár Big Sam [Allardyce], most Bet365 nem az én döntésem, de azt mondhatom ő az egyik fontos játékos, és ebben a szezonban sokat fog játszani. Ezután Sam elkészíti a saját elméjét.