1xbet retragere

1 bonus xbet

1xbet (SIA) vă oferă un bonus de bun venit echivalent cu 100% din suma primei depuneri până la o limită de 200 USD cash.

Revendicarea bonusului de bun venit 1xbet (SIA) este foarte simplă:

Deschideți un cont și depuneți 20 USD sau mai mult cu metoda de plată aleasă de 1xbet retragere dvs. Bonusul de bun venit de la Sport InterAction este valabil pentru o perioadă de maximum 30 de zile de la data înregistrării.

Clienților li se permite să retragă fonduri numai atunci când bonusul și depunerea inițială au fost acumulate de 10 ori.

Deci, de exemplu, dacă un nou client depune 100 USD, acesta trebuie să plaseze pariuri în valoare totală de cel puțin 2.000 USD corespunzătoare depunerii inițiale de 100 USD + bonus de bun venit de 100 USD x 10 pentru a putea solicita o retragere.

Pariurile sportive ale 1xbet (SIA) ale căror cote sunt mai mici sau egale cu -200 (1,50) nu intră în condițiile accesului la bonusul de bun venit. Mizele altor servicii de case de pariuri, cum ar fi cazinoul, pokerul și jocurile instant, nu sunt afectate.

Toate bonusurile de înscriere la Sport InterAction sunt disponibile numai pentru clienții canadieni.

Pentru mai multe detalii despre bonus, avem o pagină despre bonusul 1xbet (SIA).
Pariuri sportive 1xbet

Cu sute de selecții de pariuri oferite pentru toate sporturile și competițiile deschise pentru pariuri sportive online, 1xbet (SIA) se clasează din nou printre cele mai bune opțiuni, cu bonusul suplimentar al unui nivel mediu de cote foarte atractiv.

De asemenea, apreciem varietatea de pariuri posibile (rezultat, marcator, spread, pariu pe termen lung, pariuri speciale, …) și receptivitatea în ceea ce privește actualizările.

SIA vă oferă una dintre cele mai complete și distractive oferte de pe piața jocurilor de noroc online, fie că este vorba de pariuri sportive, poker, cazinou sau pariuri pe curse de cai.
Pariuri live 1xbet

La fel ca și pentru întreaga sa gamă de pariuri sportive, fanii pariurilor live nu vor fi dezamăgiți de platforma de pariuri live creată de 1xbet (SIA), mai ales dacă sunt interesați mai ales de ligile prestigioase nord-americane (NFL, NBA). , NHL, MLB, MLS, …).

Rețineți că casa de pariuri vă oferă o experiență unică cu acces gratuit și live la un flux de informații și statistici despre fiecare dintre evenimentele curente.

1 metode de plată xbet

Jucătorii cu sediul în Canada nu vor avea nicio dificultate în a-și credita contul și/sau a-și retrage câștigurile și asta prin multe metode de plată oferite de casa de pariuri.

Suma minimă de depozite fiind stabilită la 20 USD oferă garanții bune de securitate a tranzacțiilor prin utilizarea sistemului SSL.

Odată înregistrați pentru un cont nou, pariorii canadieni au la dispoziție o gamă largă de opțiuni rapide și sigure de depunere și retragere pentru a-și finanța contul 1xbet (SIA).

În plus față de opțiunile standard de card de credit și de debit, clienții canadieni au, de asemenea, posibilitatea de a alege:

PaySafeCard
Card virtual
Viza Entropay
EcoCard
Neteller
UseMyFunds
transfer bancar
Swift și Skrill (Moneybookers).